Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki i studentskih poduzeća u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski

11. studenoga 2015. godine vježbeničke tvrtke Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar (TOPbiro d.o.o., Corio d.o.o., TSB d.o.o., Natura d.o.o. i Bonsai d.o.o.) i Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar posjetile su Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki i studentskih poduzeća u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, koji je organiziran  u sklopu Međunarodnog tjedna odgoja i obrazovanja.

Osim učenika koji su predstavljali svoje tvrtke neki učenici naše škole išli su i kao promatrači (ipak smo ih zaposlili jer je posla bilo više nego što smo predviđali), te nekolicina profesora ekonomske grupe predmeta.

Broj tvrtki koje su sudjelovale na sajmu kretao se oko tridesetak. Vježbeničke tvrtke bile su ocjenjivane u tri kategorije: vizualni identitet, broj transakcija i međusobna komunikacija.

Učenicima je ovo bio još jedan od doticaja sa stvarnim poslovanjem. Sajam je trajao od 10 – 13 sati, a nakon toga slijedila je okrijepa do proglašenja najbolje uređenog štanda, tvrtke s najvećim brojem transakcija… a najbolji su bili nagrađen prigodnim poklonima. Tvrtka Cromed d.o.o. iz Daruvara ‘pokupila’ je najveći broj priznanja.

Na sajmu smo pokazali svoje znanje i vještine, naučili nešto novo i otišli kući s lijepim sjećanjima i spremni za nove napretke.

Kristina Butorac, 4.a

1 2 3