Solidarnost 1.d na djelu (usprkos COVID-u)

Kako je mjesec solidarnosti ove godine, zbog epidemiološke situacije, protekao bez tradicionalne akcije Solidarnost na djelu, učenice i učenici 1.d razreda odlučili su ipak djelovati na svoj način. Na web stranicama Crvenog križa pronašli smo mogućnost darivanja paketa higijenskih potrepština i paketa osnovnih prehrambenih proizvoda. Brzo smo se dogovorili tko će što
donijeti te smo iskompletirali pa s djelatnicama gradske organizacije Crvenog križa dogovorili današnju primopredaju prikupljenih proizvoda. Srca su nam danas toplija i osmijeh je na licu zbog svjesnosti da radimo nešto za opće dobro.

Uz to, dobili smo i jedno veliko HVALA koje nas jedino može potaknuti da nam ovo bude samo prva u nizu humanitarnih akcija.

Razrednica: Branka Mišir, prof.

Obavijest za polaznike državne mature u jesenskom roku

OBAVIJEST 7.9.2020.

Upute za učenike i roditelje
Trajanja nastave tijekom epidemije COVID 19

Popis učenika prvih razreda po razredima
Nastava počinje u ponedjeljak 7. rujna. Prvi i četvrti razredi dolaze u školu u 8.00 sati, a drugi i treći u 10.30 sati. Raspored po učionicama možete vidjeti u prilogu ove obavijesti. Svi učenici moraju unutar škole nositi maske! Sve ostale obavijesti objavit ćemo do početka školske godine.
Klikni za Obavijest ili na popis učenika po razredima:
1.A
1.B
1.C
1.D
Vladimir Štefanec, prof.ravnatelj Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar

14.8.2020. Popravni ispit iz engleskog jezika

OBAVIJEST ZA UPISE U PRVE RAZREDE

OBAVIJEST ZA MATURANTE

RASPORED DOPUNSKOG RADA

Pogledaj raspored

UDŽBENICI

Popis udžbenika za školsku godinu 2020./21. bit će uskoro objavljen!

BRAVO ZA UČENICE

Učenice Martina Pokos i Lucija Markovinović napravile su na inicijativu naše Vesne Pavković Dončević promotivan video naše škole. Veliko, veliko bravo za cure! Video

Raspored obrane završnog rada po učenicima

UPUTE ZA UČENIKE

Upute za učenike

EKONOMSKA I BIROTEHNIČKA ŠKOLA PREUZELA VRIJEDNU DONACIJU ERSTE BANKE

U petak smo preuzeli vrijednu donaciju Erste banke. Donacija se sastoji od 33 kompleta stolnih računala zajedno s ekranima, tipkovnicama i miševima. Donacija će zasigurno podići kvalitetu nastave u našoj školi. Velika zahvala ERSTE banci u ime svih naših učenika i nastavnika, a posebna zahvala za veliku pomoć u realizaciji ove donacije zamjenici direktora savjetodavnog centra gđi Slađani Coha i zamjeniku direktora regionalne direkcije središnja Hrvatska g. Igoru Topljaku. Vladimir Štefanec, prof.

LUKA RELIĆ IZ 3.D RAZREDA IZABRAN ZA FINALISTA HRVATSKOG IZBORA ZA EUROVIZIJU MLADIH GLAZBENIKA 2020. GODINE

Učenik 3.d razreda Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar i Glazbene škole Vatroslava Lisinskog Luka Relić izabran je među osam finalista nacionalnog izbora za Euroviziju mladih glazbenika 2020. godine.

Čestitke Luka i mnogo sreće i uspjeha u finalu!

https://magazin.hrt.hr/578940/izabrani-finalisti-hrvatskog-izbora-za-euroviziju-mladih- glazbenika-2020

Finale će se održati 10. ožujka u Studiju Anton Marti HRT-a, uz sudjelovanje Simfonijskog orkestra HRT-a, pod ravnanjem Tomislava FačinijaHrvatska završnica moći će se pratiti u izravnom prijenosu na drugom programu Hrvatske televizije